Projekt Childrens' Club Koothabakkam.
Denna hjälpverksamhet ligger i en by där 30 barn som går i statlig skola får hjälp med läxläsning, ett mellanmål samt vid behov sjukvårdshjälp.En lärare anställd.

Projekt Childrens' Club Jambothi
Hjälpverksamhet i samma stil som tidigare Childrens Club och ämnar även den att nå ut till de mest underpriviligerade landsbygdsområdena med läxläsning, mellanmål och möjlighet till vidare insatser såsom sjukvård och ungdomsaktiviteter. Här får 35 barn hjälp. Bilder
 

Projekt Childrens' Club Kappai                                                                                                                               Hjälpverksamhet i samma stil som tidigare Childrens Club och ämnar även den att nå ut till de mest underpriviligerade landsbygdsområdena med läxläsning, mellanmål och möjlighet till vidare insatser såsom sjukvård och ungdomsaktiviteter. Här får 90 barn hjälp. Två lärare och en städerska är anställda för detta.

Projekt Barnhem
Barnhemmet ligger I Kiliyanur, södra Indien. Här bor det 10-12 barn. Här får barnen en trygg uppväxt, 3 mål mat om dagen, hjälp med läxor, sjukvård, kläder, skolmaterial mm. Fyra anställda ser till att barnen mår bra, men har också som uppgift att se till att våra Childrens Club fungerar och utvecklas. Här är målet självförsörjning: Solceller, egen gasproduktion, mark för att odla egna grödor, ko som producerar mjölk och tillskott till gasproduktion, 30 planterade kokospalmer räcker till både självförsörjning och försäljning. Det här är flera led i föreningens mål: Hjälp till Självhjälp!   Bilder Childrens Home

Projekt Transportfordon
För att slippa hyra transport för uppföljning på våra Childrens Home/Clubs samt skoltransporter, sjuk- och inhandlingsresor, har vi bidragit till flera fordon. Övrig tid används fordonen till transportverksamhet och målet är att detta skall betala driftskostnad och lön till chaufför, samt ge ett litet överskott till hjälpverksamheten. 

Projekt Upplevelse/volontärsresa
2 medlemmar i föreningen,Manoj Stenström och Peter Hägglund, driver Ganga Backcharter. Syftet är att ge reslystna svenskar en upplevelse för livet genom att skräddarsy resor som kombinerar äventyret i backpacking med tryggheten i charterresande. Man skräddarsyr resor och erbjuder även volontärsverksamhet på barnhem och andra sociala hjälpprojekt. Överskottet går till de sociala projekten.
Läs mer på Ganga Backcharter

Projekt E-handel
En medlem, Conny Stenström, driver Spiruliv​ vars enda syfte är att sälja produkter som stödjer lokala småföretag i Indien och därigenom skapa överskott som oavkortat går till de projekt som drivs på plats i Indien av Ganga Foundation Educational Trust. Butiken innehåller idag sjalar, men tanken är att flera olika produkter också ska komma till försäljning.