Aktiviteter i Sverige
             

BASAR BONDEGATAN 41
VI ÖPPNAR UPP LOPPISEN, MEN!
För allas säkerhet öppnar vi upp loppisen på ett tryggt sätt.
Så här funkar det: Ni ringer eller skickar ett meddelande till  0707287410 och bokar in en tid som passar er (mellan kl. 10-15 alla dagar i veckan). Ni får 1,5 timma på er och ni får vara 1 till max 5 personer inom samma bekantskapskrets. När ni är klara ringer ni 0707287410 och vi kommer ut och tar hand om betalningen, på avstånd. Vi rekommenderar swishbetalning. Välkommen till Bondegatan 41 när det passar dig.
SKÄNKA PRYLAR OCH PANT KAN NI GÖRA NÄR SOM HELST ( importburkar funkar också). BARA ATT LÄMNA PÅ TRAPPEN ELLER INNANFÖR ENTREDÖRREN. VI SER TILL ATT MINST 99% AV DITT BIDRAG GÅR TILL VÅR HJÄLPVERKSAMHET.
 

Läs hela inlägget »

  Aktiviteter i Indien

20

Vi befinner oss I slutfasen av denna langa lockdown.. vi Fick vetskap om manga manniskor som borjar vandra tillbaka till Sina hemstater, vi sokte lokalt tillstand att anvanda var bil for att forse dessa migranter med bistand I form av lokal mjolkdryck, frukt och rismaltid. De ar arbetare inom stalindustri, Eller var.. nu har de over 1500 km vandring hem till deras familijer och hemstat. I indiska hogsommaren med temperature runt 40 grader, Staten gor allt vad Det Kan men med Indiens massive befolkningsmamgd ar Det en mycket komplicetad uppgift.. hur som helst vi gor vad vi Kan for att stotta.

16

På grunderna av det pågående utegångsförbudet var vi tvungna att improvosera så istället för tårta på sin födelsedag blev det en tårta utav kartong och papper. Det gick bra också även om vi utlovade riktig tårta när det finns tillgängligt igen!

17

Efter grönsaksinköp målar polisen gul färg på våran scooter, detta för att markera att inga fler turer på 10 dagar. Så funkar det med inköp under utegångsförbudet som igår blev förlängt yttetligare 3 veckor. Utegångsförbudet har mycket stort stöd i Indiens alla samhällsgrupper trots de stora påfrestningar detta har för samhället.

 Ganga for Change Sweden på