Aktiviteter i Sverige
             

Efter att vår loppis varit nedstängd ett antal månader så har vi öppnat upp på ett säkert sätt.  Öppet 1:a lördagen i varje månad, MEN du måste ringa och boka tid på 0707287410. Detta för att inte vara för många samtidigt på loppisen.Endast swish gäller. Välkomna! 

  Aktiviteter i Indien

Ormar och skorpioner dyker ofta upp på barnhemmet. Här har man har fått tag på ett bra verktyg för att fånga dem och släppa dem på annan plats utan att skada dem. 🦂
Solpanelerna som förser barnhemmet med el laddar batterierna så man kan nyttja elen när solen ej är synlig. Här fyller man på med batterivätska. hittils har både elnat och solpaneler använts,men modifiera lite och se om det går att täcka hela barnhemmets elförsörjning (bortsett vattenpump) med panelerna..
I denna enrums bostad bor Det en ensamstående mamma och 3 barn, dessa barn är några av dom som bor på barnhemmet ..mamman arbetar heltid med lågavlönade arbeten så dessa barn har kunnat få en helt annan barndom tack vare barnhemmets verksamhet. En trygg miljö och allt stöd som behovs för skolgång m.m. Dessutom nyttig mat och bra aktiviteter såsom sport och kultur..

 Ganga for Change Sweden på